Leírás és Paraméterek
Loprofin Spagetti
Alacsony fehérjetartalmú száraztészta.
Speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer.
Fontos figyelmeztetés!
Csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Nem alkalmas kizárólagos táplálásra.
Felhasználható Egyes örökletes aminosavanyagcsere-rendellenességekkel, alacsony fehérjetartalmú diétát igénylő vese-vagy májelégtelenséggel rendelkező egyének diétás ellátására.
Alkalmazási javaslat: Egy nagy lábasban forraljon fel 1 liter ivóvizet. Adjon hozzá egy adag* száraztésztát. Adjon hozzá egy evőkanál olajat és 1 teáskanál sót, amennyiben diétája engedi. Főzze körülbelül 8-10 percig, vagy amíg megpuhul, alkalmanként keverje meg. Öntse le a vizet és öblítse le a tésztát. *Európai ajánlás: 1 átlagos felnőtt adag = 75 g száraz tészta (megfőzve: 168 g).
Összetétel:
Átlagos tápértékadatok 100 g-ban 1 adagban (75 g) Energia 1548kJ 365 kcal
Zsír 1,2 g telített zsírsavak 1,0g
Szénhidrát 87,4 g cukrok 0 g
Rost 1,1 g
Fehérje 0,5 g
L-arginin 8,5 mg
L-cisztin 5,3 mg
L-izoleucin 8,0 mg
L-leucin 27,7 mg
L-lizin 8,3 mg
L-metionin 5 mg
L-fenilalanin 17,5 mg
L-treonin 8,2 mg
L-tirozin 5mg
L-valin 14 mg
Só 0,03g
Ásványi anyagok, nyomelemek
nátrium 30 m
kálium 10 mg
foszfor 27 mg
Összetevők
kukoricakeményítő, burgonya keményítő, emulgeálószer (zsírsavak mono-és digliceridjei), stabilizátor (mikrokristályos cellulóz), színezék (béta-karotin), antioxidáns (L-aszkorbinsav).
A webáruházon szereplő egyes termékekre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés, a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatokért felelősséget nem vállal.