Termékek Menü

Kedvezményes vásári napok - Tájékoztatás

Ártájékoztatás

 

A fogyasztók részére nyújtott kedvezményre vonatkozó kereskedelmi kommunikációra új szabályok léptek életbe, melynek alapján az alábbi tájékoztatást adjuk az akciós vásári napokkal kapcsolatban.

 

Vásári napokat az eddig megszokott módon tartjuk, ezeken a napokon a termékek árai az adott vásári napot megelőző utolsó munkanapon érvényes bruttó fogyasztói árhoz képest kedvezményes áron vásárolhatók meg, a kedvezmény mértéke a vásári napot megelőző harminc napon belüli legalacsonyabb ár vagy ennél magasabb összeg.

 

Tehát a vásári napokon a vásárolt termékek ára a megelőző nem vásári napon érvényes bruttó fogyasztói árhoz képest 10 % -kal alacsonyabb, mely a megelőző 30 napban alkalmazott legalacsonyabb árhoz képest legfeljebb 0 % kedvezményt jelent, hiszen a megelőző 30 napban is tartottunk vásári napot ugyanilyen módon, és ezen korábbi akciós árhoz képest az aktuális akciós ár további kedvezményt nem tartalmaz.

 

A vásári napok és a nem kedvezményes napok árlistáját az árlista fülre kattintva találják.

 

Vásári napokat ezután is minden hónap első és második csütörtöki és pénteki napján tartunk, ha ezek munkanapra esnek. A vásári napokon webáruházunkban leadott rendelések esetén a termékek már  kedvezményes áron kerülnek a kosárba. 

 

Személyes vásárlás esetén a vásári napokon érvényes fogyasztói árakat a boltban kihelyezett árlistán tesszük közzé.