Termékek Menü

Kedvezményes vásári napok - Tájékoztatás

Ártájékoztatás

 

A fogyasztók részére nyújtott kedvezményre vonatkozó kereskedelmi kommunikációra új szabályok léptek életbe, melynek alapján az alábbi tájékoztatást adjuk az akciós vásári napokkal kapcsolatban.

 

Vásári napokat az eddig megszokott módon tartjuk, ezeken a napokon a termékek árai az adott vásári napot megelőző utolsó munkanapon érvényes bruttó fogyasztói árhoz képest kedvezményes áron vásárolhatók meg, a kedvezmény mértéke a vásári napot megelőző harminc napon belüli legalacsonyabb ár vagy ennél magasabb összeg.

 

Tehát a vásári napokon a vásárolt termékek ára a megelőző nem vásári napon érvényes bruttó fogyasztói árhoz képest 10 % -kal alacsonyabb, mely a megelőző 30 napban alkalmazott legalacsonyabb árhoz képest legfeljebb 0 % kedvezményt jelent, hiszen a megelőző 30 napban is tartottunk vásári napot ugyanilyen módon, és ezen korábbi akciós árhoz képest az aktuális akciós ár további kedvezményt nem tartalmaz.

 

Vásári napokat ezután is minden hónap első és második csütörtöki és pénteki napján tartunk, ha ezek munkanapra esnek. A vásári napokon webáruházunkban leadott rendelések esetén a kedvezményt a kosár véglegesítése után automatikusan érvényesíti a rendszer.

 

Személyes vásárlás esetén a vásári napokon érvényes fogyasztói árakat a boltban kihelyezett árlistán tesszük közzé.